imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Op Nederlandse bodem
Onze vakanties zijn geen zonvakanties. Wij pakken onze tas en nemen het vliegtuig naar Nederland. We hebben heerlijke tijd gehad. Fantastisch om iedereen weer te zien en in de armen te kunnen sluiten. Aangezien we geen vaste woonplek meer hebben zijn we als nomaden door ons kikkerlandje getrokken. Overal waar we neerstreken waren we meer dan welkom en werden we met open armen ontvangen. 2 jaar geleden hebben we voor het laatst voet op Nederlandse bodem gezet, dus het werd wel weer tijd. Zelfs het weer werkte mee. Heerlijk om de blaadjes te zien kleuren en vallen. De herfst is mooi! Lieve familie en vrienden, dank voor de ongelofelijke gastvrijheid en goede verzorging. Wij prijzen ons gelukkig met zoveel lieve mensen om ons heen.

Zeilen in de Thaise en Maleisische wateren
De Full Circle is alweer volop in bedrijf en zal komend seizoen geen enorme afstanden af leggen. We blijven heel 2016 zeilen in Thailand en Maleisië. De eerste weken in dit mooie vaargebied zijn prima bevallen. We hebben al schitterende plekjes ontdekt. Mooie witte strandjes. Helder water. Enorme hoge rotsen die uit het water steken met verscholen strandjes. Nemo is gespot en de dolfijnen hebben de Full Circle al ontdekt! Thailand & Maleisië zijn super vakantielanden. Je kan 1 of 2 weekjes op de Full Circle natuurlijk prima combineren met reizen over land. Voor de vliegkosten hoef je het niet te laten. Regelmatig komen er aanbiedingen langs tussen de 400 en 500 euro!

December tot en met April...
....zijn de mooiste maanden in dit gebied. De droge periode hier. Ook wel de periode van de Noord Oost Monsoon genoemd. Terwijl het in Nederland steeds guurder en kouder wordt kun je er voor kiezen om wat vitamine D op te doen. Dat is toch een Win-Win situatie! We hebben zelfs nog 2 bedden vrij met kerst. Geen kerst-stress dit jaar maar heerlijk verzorgd worden in je korte broek! Lekker luieren, dát boek eindelijk lezen, muziekje luisteren.... Actief meezeilen in Thailand kan natuurlijk ook!

Culi-sailing...
De Full Circle keuken is al bepaald niet slecht. Maar in combinatie met wat de Thaise keuken te bieden heeft wordt zeilen in Thailand al snel 'culi-sailing'!