imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Bijzonder zeilgebied
Het nieuwe jaar is alweer een maand oud! Na de lange oversteken van de Pacific en onze avonturen in Indonesië vaart de Full Circle heel 2016 en de eerste maanden van 2017 in het zeilgebied van Maleisië en Thailand. Ondertussen hebben we hier al heel wat gezeild en leren we het gebied steeds beter kennen. We hebben onze gasten veel te bieden. Spectaculaire ankerplekken tussen hoge rotsen, grotten, mooie baaien, palmbomen en witte zandstranden. Voor mensen die 2 weken boeken kunnen we zelfs relaxt van Langkawi naar Phuket varen of andersom. Om een goede indruk te krijgen van dit zeilgebied kun je kijken in de fotomappen op onze website. En in Zilt 117 staat een mooi verslag van het 'Zeilen in het land van de glimlach'.


Relaxt reizen
Azië is interessant en makkelijk te bereizen. Een goede mogelijkheid om een reis over land en zee te combineren. De vliegtickets zijn heel betaalbaar. Een paar weken over land reizen en een week (of twee) op de Full Circle. Een ideale manier om je vakantie af te sluiten, of juist te beginnen.

Speciale aanbieding
Normaal is een 2-weekse reis 1.750 euro. Voor de Lezers van de nieuwsbrief hebben we een speciale aanbieding van 1.400 euro. Onze prijzen zijn all inclusive. (Deze aanbieding geldt voor alle reizen in 2016 als je vóór 1 mei 2016 boekt!)

Van de firma klus&co
De Full Circle wordt ook weer goed onderhanden genomen. Het wordt na 5 jaar tijd om nieuwe zeilen aan te schaffen en de huiken te vervangen. We gaan een flinke poos de kant op. We zijn druk met het inwinnen van informatie en het vergelijken van de diverse offertes.

Die reis die je al zo lang wil maken...
We zijn bezig met het bestuderen en 'researchen' van de Indische Oceaan. Misschien voor jou een unieke kans om een langere oversteek mee te maken? Of spaar voor die mooie reis die je al zo lang wil maken naar de Malediven of de Seychellen. De tocht naar Zuid Afrika is er echt een voor de geoefende zeezeiler. Hoe mooi staat dat op je zeilers CV? Kortom hou de website en de planning in de gaten voor een prachtige reis in 2017!