imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Naar het land van de rijzende zon
De Full Circle hopt weer van Langkawi naar Phuket na een pauze van bijna een maand. Ze heeft een poosje lekker kunnen dobberen in Rebak Marina op Langkawi. Een prima haven waar je veilig je boot voor een poosje kan achterlaten. Als we een plekje zoeken voor de boot is dat altijd om op vakantie te gaan naar Nederland. Dit keer hadden we een echte vakantie met wel een heel bijzondere bestemming! Japan! Iedereen die Monique kent weet dat zij een bijzondere band heeft met dit land. Nu we toch in de buurt zijn moesten we maar eens gaan kijken of Paul kan begrijpen waarom dit land zo bijzonder is........ Lees onze reisverslagen op de website!

Meezeilen in Maleisië en Thailand
We zijn nog wel een poosje in Thailand/Maleisië, maar als je nog een weekje mee wil varen dub dan niet te lang! Er zijn nog een paar weekjes beschikbaar in juli en dan pas weer in december, januari en februari! Waarvan al wat weken volgeboekt zijn. Kijk op het schema welke weken nog beschikbaar zijn. De Full Circle wordt vanaf eind juli 'uit de vaart genomen'. Het grote klussen gaat dan beginnen! Daar hebben we flink wat tijd voor nodig. Ook worden er nieuwe zeilen en huiken aangemeten zodat we mooi de Indische Oceaan over kunnen steken.

Droombestemmingen
Zit een zeilvakantie er dit jaar niet in? Kijk dan naar de droombestemmingen voor 2017. Sri Lanka, Malediven, Seychellen, Madagaskar! Of een plek waar bijna geen mensen komen.. Chagos! Pak die kans! We hebben trouwens de globale planning tot 2018 al op de website staan! Heb je vragen? Neem contact met ons op! Wij zien je graag aan boord van de Full Circle stappen!FULL CIRCLE OPEN DAG
In oktober zijn we weer een periode in Nederland. Een mooie gelegenheid om weer een Full Circle Open Dag te organiseren. Leuk om elkaar weer te treffen, verhalen uit te wisselen, fotoalbums en films te bekijken. En we presenteren ons nieuwe reisplan. Dit alles onder het genot van een hapje & drankje. Hou de social media en de nieuwsbrief in de gaten voor de datum & lokatie. Geweldig om jullie allemaal weer te zien.

Paul & Monique