imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Klussen op en aan de Full Circle
Zoals de trouwe volgers in de blog hebben kunnen lezen is de grootste klus aan de Full Circle klaar! Onze statige dame ligt trots voorzien van een nieuwe potdeksel in de Marina van Rebak. Het resultaat is prachtig. Ook heeft ze nieuwe huiken en voordat we verder zeilen naar Sri Lanka hebben we ook nieuwe zeilen aan boord.

Ondertussen klussen we hard door. Verfklussen, reparaties aan het bijbootje zijn een paar voorbeelden. Ook komen er nieuwe accu’s aan boord en bereiden de we capaciteit ook uit. Straks wordt de onderkant van de Full Circle ook nog voorzien van een nieuwe ‘jas’. Maar daarvoor moet eerste de kraan weer in werking zijn om haar eruit te tillen. Hopelijk gebeurd dat nog voordat we naar Nederland afreizen.


Full Circle Vriendendag
We zijn alweer 5 jaar onderweg. Tijd om onze oude & nieuwe avonturen met elkaar te delen. We hebben hiervoor een prachtige plek gevonden. Hermonde ligt in een bosrijke omgeving in Bennekom. Leuk om oude & nieuwe Full Circle vrienden te ontmoeten. We hebben een leuk programma en bovendien de Premiere van de film ‘5 jaar onderweg’.

De Full Circle Vriendendag is op 2 oktober van 11 tot 4 uur. Wil je komen? Meld je aan via het contactformulier. Het wordt een gezellige dag!


Thailand en Maleisie
Het is al bijna een jaar geleden dat we in Maleisie aankwamen. Ondertussen kennen we het zeilgebied aardig goed. In december is de Full Circle weer ‘in de vaart’. We nemen langzaam afscheid van Zuid-Oost Azie. Wil je nog meegeneieten van dit prachtige gebied? We hebben nog enkele reizen vrij. Wil je van zowel Maleisie als Thailand iets zien? Kies dan voor één van de twee 10-daagse reizen van Phuket naar Langkawi of andersom! Plak ervoor of erna een dag of wat er aan vast en je hebt een heerlijke winterescape!

Indische Oceaan
Dan gaat onze reis écht weer verder! Grotere afstanden varen. Op naar Zuid Afrika. Met reizen naar Sri Lanka, de Malediven, Chagos, Seychellen en Madagaskar! De vliegtickets zijn goedkoper dan je denkt! Wie wil er niet naar zo’n droomoord? Het is óók voor jou bereikbaar!

Voor een zeiler met een sabbatical raden we een reis naar Chagos aan. Een groep atollen alleen maar te bereiken met een boot. Maar je moet wel zo’n 2 maanden vrij hebben. Het schijnt er schitterend te zijn! Kijk op de planning wat jouw mogelijkheden zijn!

Tot ziens op de Full Circle Vriendendag of tot de volgende blog.

Groeten Paul & Monique