imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

We zijn weer op dreef
Momenteel liggen we voor anker bij een prachtig atol in de Malediven. Blauwe wateren rondom de boot. Het is hier ruim 10 meter diep en je kan de bodem zien! Een mooie plek om met een duikschool ook een paar duiken te doen samen met de gasten die nu aan boord zijn. Nieuwsgierige dolfijnen komen af en toe een kijkje nemen vlakbij de boot.

Onze gasten
Tijdens de oversteken hadden we steeds gasten aan boord. Het wende snel weer, nachten op zee en genieten van de prachtige sterrenhemel en de rust om je heen. Altijd gezellig om niet in je eentje een wacht te hoeven doen! We hebben de tijd genomen voor Sri Lanka, met recht een parel in de Indische Oceaan. Een boeiend land met prachtige natuur, vriendelijke mensen en een van de mooiste treinreizen ter wereld. Een aanrader!

Tijd voor ons zelf
Begin mei zeilen we richting Chagos. Daar zijn we compleet op ons zelf aangewezen. Er is niets. We zijn met zijn tweeën. Om mee te zeilen naar Chagos heb je wel wat weken vakantie nodig. De reis er heen, verblijf en naar de volgende eilandengroep neemt wel ruim 6 weken in beslag. Dus genieten we van een 'rust' periode. Klusjes genoeg te doen, maar daar hebben we dan de tijd voor!

Seychellen
Heb je nog geen vakantieplannen? Kijk in ons schema en stap op bij de Seychellen. Duur? Echt niet veel duurder dan een vlucht naar een Caribisch eiland. Je hebt nu de kans om de Seychellen op een andere manier te zien. Niet liggend op een beachbedje bij een resort. Maar elke dag weer op een andere plek. Een uniek zeilgebied ook voor mensen die nog nooit hebben gezeild! Welkom aan boord van de Full Circle!

Madagaskar
In de nazomer zijn we een paar weken bij Madagaskar. In de luwte van dit grote en boeiende eiland zakken we langzaam af richting Zuid Afrika. Het is een bijzonder eiland met veel bijzondere diersoorten die alleen daar maar voorkomen.

Nieuw seizoen, nieuwe reizen
En ze staan al in onze planning op de website. We gaan weer richting de Carieb. En dan zijn we rond! Daar hebben we dan maar 7 jaar over gedaan... Losgooiend bij Zuid Afrika zeilen we via St. Helena, Ascension richting Brazilie. Dan via Suriname naar de 'West Indies', oftewel Grenada, St Vincent en de Grenadines. Mooi, mooi, mooi. En dan komen we terug in ons 'Koningrijk'. We sluiten het vaarseizoen in 2018 namelijk af bij Bonaire, Curacao en Aruba. Bonbini!