imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

De bron


Droom

De wereld ontdekken met een zeilboot. Een droom die werkelijkheid wordt. Alle continenten aandoen. Geheel in eigen tempo. Met de passaatwinden mee. Vreemde landen ontdekken. Culturen opsnuiven. Indrukken opdoen. Deze droom kan ook voor u werkelijkheid worden. Wilt u deze fantastische ervaring met ons delen? Aan u de keuze met welk continent, land of cultuur u nader kennis wilt maken.

Naampalin full circle
De naam Full Circle is ontleend aan het gelijknamige BBC-programma. Hierin reist ex-Monthy Pyton, Michael Palin, rond de wereld. Tijdens de reis doet Palin op onnavolgbare wijze verslag van alles wat hij ziet, de mensen die hij ontmoet en de bijzondere ervaringen die op zijn pad komen. Palin reist voornamelijk over land. De Full Circle bevaart de zeeën en oceanen en bezoekt verre landen, eilanden en kusten.

Enthousiasme
Vele films en boeken hebben ons geïnspireerd. Spraakmakende ontdekkingsreizigers, antropologen, geschiedkundigen en kunstenaars hebben ons enthousiasme gaandeweg alleen maar versterkt. Wij hebben dan ook interessante thema’s voor u in petto die de etappes van de Full Circle omlijsten. Onderweg maken wij u graag deelgenoot van deze boeiende verhalen en prachtige ervaringen. Aan boord van de Full Circle ondergaat u de beleving van een wereldreis in 3 weken!