imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Van Benedenwindse- naar Bovenwindse eilanden
glimmendTijdens het hurricaneseizoen verblijft de Full Circle op de ABC eilanden. De Full Circle gaat weer voor een poosje de kant op, op Aruba. Glimmend en met nieuwe lagen antifouling gaat ze weer te water! De trip naar St. Maarten is helemaal aan de wind. Maar we hebben een goed moment gekozen. Na een tussenstop op Saba ankeren we bij St Maarten. Daar gaat het onderhoud verder. Bij het schrijven van deze nieuwbrief zijn we druk met het motoronderhoud.

Laatste reizen in het Caribische gebied
St LuciaKomende maanden varen we de laatste reizen in het Caribische gebied. Veel reizen vertrekken vanaf het prachtige eiland St. Lucia. Van daaruit kunnen we namelijk noord- of zuidwaarts varen (of allebei). Denk aan mooie eilanden als de Grenadines (met oa Tobago Cays, Bequia), Guadeloupe, Dominica, Les Saints, Martinique..... In dagtripjes hop je van het ene naar het andere eiland en vind je het ergens geweldig, dan blijven we er gewoon wat langer! Al jaren gedacht aan een mooie Caribische zeilreis? Pak je kans nu het nog kan! De planning staat op de website.

Voor de Oceaanzeiler
OceaanVanaf St. Maarten varen we via de Azoren weer naar Europa. Een unieke kans voor de oceaanzeiler. Twee mooie etappes! Onze laatste oceaanoversteek van de Full Circle. Met voorafgaand of aansluitend aan je reis de kans om de Azoren te exploren!

Homebound
Nog een paar weken bij de kust van Engeland zeilen voordat we echt naar ‘huis’ gaan. Een laatste mogelijkheid om, dichter bij huis, nog een etappe mee te varen op de Full Circle.

Full Circle te Koop
FolderOns mooi schip is te koop. Na ons vele jaren veilig over de wereldzeeën te hebben geloodst is ons prachtige, degelijke, bijzondere, robuuste schip te koop. Klaar voor een volgende mooie reis. Een boot met alles erop en er aan! Goed onderhouden. Bijzonder is dat je een etappe kan meevaren om te zien of het aan al je wensen voldoet. Zeg het voort...... De uitgebreide brochure staat op de website.Last-Minute Eindejaars aanbieding!!!
OliebollenVoor de snelle beslissers een bijzondere aanbieding rond de kerstdagen. Maar liefst 30 % korting op een 2-weekse reis voor 2personen. Opstappen en afstappen op een eiland naar keuze tussen St. Maarten en St. Lucia (daar waar je een betaalbaar ticket kan vinden). Ook de opstap- en afstap datum is flexibel. Ergens tussen 20 december en 20 januari! Uiteraard bakken we op 31 december Full Circle oliebollen op het strand!