imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

Komkommer snackje met tonijn

  • 1 komkommerKomkommerhapje met tonijn
  • ½ rode paprika
  • blikje tonijn
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel creme fraiche
  • Dille of bieslook
  • Zout & Peper
  1. Doe de creme fraiche, mayonaise en (de uitgelekte) tonijn bij elkaar en meng het. Op smaak brengen met Zout & Peper
  2. Snij de paprika in kleine stukjes en de komkommer in plakjes.
  3. Schep wat tonijn op de plakjes komkommer.
  4. Verdeel de stukjes paprika erover en garneer met dille of bieslook.
Lees Meer
1414 Hits
0 reacties

Cornedbeef-appel-salade

  • blikje cornedbeefCornedbeef appelsalade
  • kleine ui
  • 6 augurken
  • 2 appels (zure)
  • mayonaise
  • Zout & Peper
  1. Snij alle ingredienten klein en mix alles door elkaar
  2. Op smaak maken met Zout & Peper
Lees Meer
1458 Hits
0 reacties

Mango Bruschetta

  • 1 rijpe mangoBruschetta met mango
  • 4 eetl balsamico azijn
  • 2 eetl honing
  • 125 gr verse geitenkaas
  • 1 stokbrood
  • Paar blaadjes verse basilicum
  1. Snijd het stokbrood in sneetjes en toast deze 2 min in de oven of in een grillpan.
  2. Verwarm de balsamicoazijn en de honing in een steelpannetje en laat zachtjes inkoken totdat hij stroperig wordt.
  3. Schil ondertussen de mango en snijd de pit eruit. Hak het vruchtvlees in kleine blokjes.
  4. Besmeer het brood met de geitenkaas. Verdeel de stukjes mango er over en besprenkel met de balsamicosaus. Garneer met een blaadje basilicum.
Lees Meer
1337 Hits
0 reacties

Coleslaw

  • Coleslaw½ spitskool
  • 1 wortel
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 200 ml yoghurt
  • mespuntje mosterd
  • 1 eetlepel (blanke) azijn
  • 1 eetlepel limoen of citroensap
  • 1 theelepel suiker
  • Zout & Peper
  1. Snij de kool in hele dunne reepjes en rasp de wortel.
  2. Meng de rest van de ingredienten tot een gladde massa.
  3. Meng de kool en wortel met de rest.
  4. Afdekken met huishoudfolie en af laten koelen in de koelkast.
Lees Meer
1290 Hits
0 reacties

Courgette salade

  • 2 courgettes
  • 250 gram sperziebonen
  • Olijfolie (6 eetlepels)
  • 2 teentjes knoflook
  • Munt
  • Wittewijnazijn (1 eetlepel)
  1. Sperziebonen schoonmaken en 8 minuten koken, afgieten en in een schaal doen
  2. Courgettes in de lengte doorsnijden en in parten snijden (zelfde lengte maar iets dikker dan de sperziebonen), 3 eetlepels olie toevoegen en de knoflook en dan door elkaar mengen
  3. Pan verhitten en de courgette bakken
  4. Toevoegen aan de sperziebonen
  5. Omscheppen met de rest van de olie, azijn & munt
  6. Op smaak brengen met Peper & Zout
  7. 30 minuten laten staan (afgedekt) zodat de smaken in kunnen trekken (kan op kamertemperatuur)
Lees Meer
1304 Hits
0 reacties