imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

Voortgang Actie voor Vanuatu

Morgen gaan we weer anker op en zeilen we naar Whangarei, daar hebben we op 25 maart de haul- out. Voor de niet zeilers: De Full Circle gaat de wal op voor nog wat onderhoud en anti fouling. Geen grote afstand naar Whangarei, onderweg nog een paar mooie stops......

Life raft Full Circle
Ondertussen is onze kluslijst aanmerkelijk korter geworden. We hebben zelfs dingen gedaan die niet eens op de lijst stonden! Veel dingen zijn geserviced, oa. ons reddingsvlot. Op ons tripje naar Auckland voor de aankomst van de Volvo Ocean Race zijn we langs het bedrijf gegaan om het vlot af te geven. We mochten er bij zijn toen het vlot werd opgeblazen. Goed om te zien hoe óns vlot eruit ziet. Wat er allemaal in en op zit en waar!

Druk zijn we met de actie voor Vanuatu. Er liggen al veel spullen die andere zeilers hebben gebracht in de voorpunt van de Full Circle (een tent, stoeltjes, kleertjes, conservenblikken, pennen, papier etc). En waar we reuze trots op zijn, lees: trots op jullie vooral, is dat we al ruim 2000 euro bij elkaar hebben voor de mensen van Vanuatu en er wordt nog steeds bijgeschreven op de rekening! GEWELDIG LIEVE MENSEN,DANK VOOR JULLIE DONATIES!

Er is contact met mensen op Vanuatu die proberen de zaken te coordineren. Zij laten Gift Boxes voor Vanuatu
ons binnenkort weten wat we het beste van jullie gulle giften kunnen aanschaffen! Paul heeft van de week nog een interview gegeven voor Sydney SBS Radio wat zaterdag wordt uitgezonden. Wie weet wordt via dit kanaal ook weer iets in gang gezet.

Bij de lokale winkels in Opua halen we de donatie boxen op als we weer terug zijn in de Bay of Islands. We houden jullie op de hoogte van de voortgang van de actie!

Mango Bruschetta
Baby aan boord

Reacties

 
Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
dinsdag 04 augustus 2020

Captcha afbeelding