imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

Poisson Cru

  • 250 gram verse tonijnPoissonCru
  • halve kleine komkommer
  • 1 tomaat
  • klein rood uitje
  • 1 wortel
  • 1 dl limoen of citroensap
  • 1 dl kokosmelk
  • peterselie
  • Peper & Zout
  1. Snij de tonijn in blokjes, doe deze in een kom en breng op smaak met Peper & Zout.
  2. Giet de limoensap erbij en meng het goed. Dek de schaal af met plasticfolie.
  3. Laat de tonijn een minuut of 15 marineren. De vis 'gaart' als het ware. Hoe langer je marineert hoe gaarder de vis wordt.
  4. Giet de tonijn af in een vergiet en vang de marinade op.
  5. Doe de tonijn terug in de kom en voeg kleingesneden tomaat, komkommer, wortel en ui toe.
  6. Voeg de kokosmelk toe en maak het gerecht op smaak met de marinade.

Heerlijk fris gerecht voor de zomer

Erwtensoep zoals mijn vader, Aad 'm jarenlang maak...
Coleslaw

Reacties

 
Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
dinsdag 04 augustus 2020

Captcha afbeelding