imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

Salade Nicoise

  • 1 krop slaSaladeNicoise
  • 1 blikje tonijn
  • 2 tomaten in partjes
  • 1 rode ui in ringen
  • 2 aardappelen
  • 300 gram sperciebonen
  • 2 gekookte eieren
  • ansjovisfilet (blik)
  • zwarte olijven
  • 1 eetlepel kappertjes
  • olijfolie
  • citroensap
  • wittewijnazijn
  • peterselie
  • basilicum
  1. Schil de aardappelen en kook ze. Maak de boontjes schoon en kook deze beetgaar (afspoelen met koud water).
  2. Verdeel de salade over de borden. Verdeel de uitgelekte tonijn.
  3. Verdeel de tomaat, ui, boontjes, aardappel, ansjovis, olijven, kappertjes.
  4. Maak de dressing van 2 delen olie,1 deel azijn, 1 deel citroensap. Op smaak maken met Zout & Peper. Giet deze over de salade.
Linzensoep van Paul
Gevulde Paprika's

Reacties

 
Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 21 november 2019

Captcha afbeelding