imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

Bahamiaanse Macaroni

  • 225 gram elleboog macaronieBahamaiaanse macaronie
  • 1 kleine ui (fijngehakt)
  • ½ groene paprika (fijngehakt)
  • 125 gr geraspte belegen kaas
  • 2 eieren
  • 3,6 dl gecondenseerde melk (zonder suiker)
  • chilisaus
  • Zout & Peper
  1. Kook de macaronie in ruim kokend water met zout al dente.
  2. Voeg de ui en paprika toe en laat deze een minuut meekoken.
  3. Macaronie en groenten laten uitlekken en terugdoen in de pan.
  4. Voeg de helft van de kaas toe en roer totdat deze is gesmolten.
  5. Klop de eieren en de gecondenseerde melk door de macaronie met kaas.
  6. Schep het mengsel in een ingevette ovenschaal en strooi de rest van de kaas erover.
  7. Zet de schaal in een voorverwarmde oven (180 graden) 30 minuten. Totdat de macaroniemassa stevig is en bruin begint te worden.
  8. Haal de schaal uit de oven en laat 'm 10 minuten staan.
  9. Snij de macaronie voor het serveren in stukken.

Je kan het als bijgerecht eten. Wij eten het als hoofdgerecht met sla.

Ravioli van bieten met verse kaas
De wereldberoemde Rumpunch van de Full Circle

Reacties

 
Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 21 november 2019

Captcha afbeelding