imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

Mango Crumble

Voor de krokante bovenlaag:MangoCrumble

  • 75 gr bloem
  • 75 gram snelkokende havermout
  • 150 gram bruine suiker
  • ½ theelepel geraspte nootmuskaat
  • 2 eetlepels gekonfijte gember (fijngehakt)
  • 80 gr koude boter

Voor het fruit:

  • 3 grote mango's (ontpit en in plakken gesneden)
  • 1½ eetlepel versgeperst limoensap
  • 50 gr bruine suiker
  • 2 eetlepels bloem
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een ovenschaal (20 x 20) in met boter.
  2. Maak de bovenlaag, meng in een kom bloem, havermout, bruine suiker, nootmuskaat en gekonfijte gember.
  3. Doe de boter erbij en snij die met 2 messen tot het mengsel op grof kruim lijkt.
  4. Hussel de mango en de limoensap. Meng de suiker en de bloem en hussel dit door het fruit. Proef en voeg eventueel meer suiker toe.
  5. Doe het fruitmengsel in de ovenschaal.
  6. Strooi de bovenlaag gelijkmatig over het fruit. Zet de schaal 40-50 min in de oven tot de bovenlaag krokant en lichtbruin is.
Callaloosoep van Celeste
Mango Bruschetta

Reacties

 
Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
dinsdag 12 november 2019

Captcha afbeelding