imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

Garnalen Buzara

  • 500 gram tomatenGarnalen
  • 1 ui (fijngesneden)
  • 3 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • blikje tomaten puree
  • italiaanse kruiden
  • verse peterselie (fijngehakt)
  • 500 gram garnalen
  • 200 ml witte wijn
  • 150 gram slagroom
  • 1 bouillon blokje
  • 3 eetlepels olijfolie
  1. Ontvel de tomaten door ze onder te dompelen in heet water. Verwijder vocht en zaadjes.
  2. Verhit 3 eetlepels olijfolie. Fruit hierin de ui, knoflook en de peterselie (ongeveer 2 minuten).
  3. Roer een theeleple Italiaanse kruiden, het blikje tomatepuree en de tomatenstukjes mee en bak deze nog eens 3 minuten.
  4. Voeg de wijn, slagroom en het bouillonblokje toe en breng het aan de kook.
  5. Voeg de garnalen toe en kook deze mee (niet te lang anders worden ze taai).
  6. Op smaak brengen met Peper & Zout en serveren met Lintmacaronie!
Komkommer snackje met tonijn
Japanse Aardappelsalade

Reacties

 
Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 21 november 2019

Captcha afbeelding