imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

Japanse Aardappelsalade

  • 300 gram aardappelen
  • 50 gram komkommer (zaden verwijderd) in kleine blokjesJapans aardappelsalade
  • 20 gram wortel (klein gesneden)
  • 40 gram rode ui (klein gesneden)
  • 50 gram ham
  • 1 theelepel suiker
  • 3 eetlepels (Japanse) Mayonaise (Kewpie)
  • Zout & Peper
  1. Kook de aardappelen en laat ze uitlekken.
  2. Pureer de aardappelen en laat het afkoelen.
  3. Voeg de overige ingredienten toe en maak op smaak met Zout & Peper.
  4. Japanse mayonaise is zachter van smaak dan onze mayonaise, het is te koop in een Aziatische supermarkt.
Garnalen Buzara
Boontjes op Oosterse wijze

Reacties

 
Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 21 november 2019

Captcha afbeelding