imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

Penne alla Puttanesca

  • 500 gram pennepenne alla puttanesca
  • zout
  • 3-4 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 1 rode chilipeper, fijngesneden
  • 6 ansjovisfilets, fijngesneden
  • 2 x 400 gram gepelde tomaten in blik
  • 1 eetlepel oregano
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 10 zwarte olijven zonder pit, in plakjes
  • Zout & Peper
  1. Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar in ruim kokend water met zout.
  2. Verhit de olie en bak daarin de knoflook en de rode peper 3-4 min. Voeg de ansjovis toe en laat dit heel zacht worden,’smelten’.
  3. Roer de tomaten met vocht en de oregano erdoor en laat de saus ± 30 min. sudderen tot een groot deel van het vocht verdampt is.
  4. Voeg de kappertjes en olijven toe en breng de saus op smaak met peper en zout.
  5. Meng de saus met de uitgelekte pasta.

Lekker met geraspte kaas!

Cocosmakronen
Banoffee Pie

Reacties

 
Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
dinsdag 04 augustus 2020

Captcha afbeelding