imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

Indiase bonensoep

  • 2 uienIndiasebonensoep
  • 2 eetlepels olie
  • 1 blik bruine bonen
  • 1 blik kikkererwten
  • 3 eetlepels milde Indiase curry pasta
  • liter water
  • 3 tomaten
  • 200 ml Kokosmelk
  • verse koriander
  1. Snipper de ui en fruit deze en doe de lepels currypaste erdoor.
  2. Spoel de bonen en kikkererwten af en voeg deze toe aan de ui met een liter water.
  3. Vuur laagdraaien en 5 minuten laten koken.
  4. Snij de tomaten in blokjes en hak de koriander grof.
  5. Voeg de kokosmelk toe dan de tomaten.
  6. Nog een minuutje laten koken op laag vuur.
  7. Vlak voor het serveren de koriander erdoor!

Deze soep kun je een paar dagen van te voren maken en afgedekt bewaren in de koelkast.

Mahi-Mahi kibbeling
Zalmlasagne

Reacties

 
Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
dinsdag 04 augustus 2020

Captcha afbeelding