imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

Zalmlasagne

  • 2 komkommerszalmlasagne
  • 2 zakjes bechamelsaus (50 gram)
  • liter melk
  • pakje gerookte zalm snippers (200 gram)
  • verse dille
  • pakje voorgekookte groene lasagnevellen (250 gram)
  • 100 gram geraspte belegen kaas
  • boter om in te vetten
  • Zout & Peper
  1. Verwarm de oven voor (200 graden) en schil de komkommers, halveer deze en haal de zaadlijsten eruit. Snij de komkommer in plakjes en bestrooi met wat Zout & Peper.
  2. Bechamelsaus met melk bereiden (zie verpakking).
  3. Zalmsnippers en dille door de helft door de bechamelsaus scheppen.
  4. Ovenschaal invetten en een laagje gewone bechamelsaus op de bodem schenken.
  5. 1/3 deel van de komkommer eropscheppen.
  6. Afdekken met lasagne vellen.
  7. Helft van de zalmsaus erover schenken.
  8. 1/3 van de komkommerschijfjes erop leggen.
  9. Afdekken met lasagne vellen
  10. Nogmaals herhalen. En eindigen met de rest van de gewone bechamelsaus.
  11. Kaas erover strooien en 30 minuten in de oven.

 

Indiase bonensoep
Stokbroodje geitenkaas met walnoot en honing

Reacties

 
Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
dinsdag 04 augustus 2020

Captcha afbeelding