imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

Mozaik cake van Tulin

  • 2 glazen melkMozaik Cake van Tulin
  • 1 glas suiker
  • 1 zakje vanille suiker
  • 3 eetlepels bloem
  • 3 eetlepels cacao
  • handje walnoten
  • handje gedroogd fruit
  • 3 grote eetlepels margarine
  • 2 rollen maria biscuit 
  1. Smelt de margarine voeg de bloem en cacao toe.
  2. Mix dit goed door elkaar.
  3. Voeg de melk en suiker toe.
  4. Doe de vanillesuiker erbij.
  5. Mengen tot het geheel dikker wordt.
  6. Voeg de walnoten en eventueel gedroogd fruit toe.
  7. Chocolade af laten koelen en dan de biscuit toevoegen (niet te warm en niet te koud anders wordt de biscuit zacht).
  8. Geheel storten in aluminium folie en in een piramidevorm duwen.
  9. Ongeveer 2 uur in de koelkast zetten.
  10. Dan serveren!
Yoghurt - zelf maken
Dagboek van 2 bootklussers

Reacties

 
Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 10 augustus 2020

Captcha afbeelding