imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

Frittata

  • 8 eieren
  • 3 bosuitjes (in ringetjes)Frittata
  • 2 teentjes knoflook (fijngesneden)
  • 1 rode paprika (fijngesneden)
  • 450 gram (voorgekookte) aardappelen in blokjes
  • 2 tomaten (of kleine tomaatjes) in plakjes
  • geraspte kaas
  • verse kruiden
  • Zout & Peper
  1. Klop de eieren los en voeg de kaas en Zout & Peper toe.
  2. Doe olie in een hapjespan en bak de bosuitjes, knoflook. Voeg de aardappelen en de paprika toe en bak deze 2 minuten mee.
  3. Zet het vuur zachtjes en voeg de eieren toe en laat de frittata 10 - 12 minuten garen.
  4. Leg de plakjes tomaat en de verse kruiden erop.
  5. Draai de frittata om (met een grote deksel) en bak 'm kort aan de andere kant.
  6. Lekker met salade!
Banana Boot
Tomatenchutney

Reacties

 
Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 21 november 2019

Captcha afbeelding