imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

Tomatenchutney

  • 750 gram tomatenTomatenchutney
  • 200 gram suiker
  • 3 teentjes knoflook (uitgeperst)
  • 1½ dl azijn
  • 50 gram rozijnen
  • 20 gram geschaafde amandelen
  • ½ theelepel chilipoeder
  • ½ theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel zout
  1. Halveer de tomaten en haal het zaad weg. Snij het vruchtvlees in stukjes.
  2. Los de suiker op in 2½ dl water.
  3. Roer de tomaten erdoor en daarna alle andere ingredienten.
  4. Laat dit 45 minuten op een zacht vuurtje koken tot de massa flink indikt.
  5. Doe daarna de chutney in goed schoongemaakte potten en sluit deze luchtdicht af.
  6. Plak een etiket op de pot en vermeld de datum en de inhoud.
  7. Je kan de chutney 8 tot 10 weken bewaren
Frittata
Roti van Fiji

Reacties

 
Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 21 november 2019

Captcha afbeelding