imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

Roti van Fiji

  • 2 kopjes bloemZelfgemaakte roti
  • 1 eetlepel olie
  • heet water
  1. De de bloem in een schaal, maak in het midden een kuil. Doe daar de olie en het water in. Roer met een pollepel. Voeg steeds water toe tot alles is gemixt.
  2. Kneed tot het deeg soepel is en niet meer aan je handen blijft plakken.
  3. Maak kleine balletjes (6-8 cm diameter).
  4. Verwarm een koekenpan.
  5. Maak de balletjes plat met een deegroller (dun!)
  6. Doe een klein beetje olie in de pan.
  7. Bak de roti, als er bobbles tevoorschijn komen druk deze dan weg.
  8. Omdraaien als de roti een beetje bruin wordt.
  9. Als de andere kant ook bruin is, is de roti klaar.
  10. Serveer met curry (zie ander recept van de cooking class).
Tomatenchutney
Dahl van Fiji

Reacties

 
Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 10 augustus 2020

Captcha afbeelding