imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

FULL CIRCLE VRIENDENDAG

Lieve Full Circle Fans!

VriendendagFCGister heeft de 2e Full Circle Vriendendag plaatsgevonden. Dit keer in FC QuizBennekom op een prachtige lokatie. Bij Hermonde, academy voor managers, en een bijzondere vergaderlokatie midden in de bossen.

Heerlijk om onze Full Circle vrienden weer te zien en te spreken. Oude & Nieuwe vrienden. Jonge & Oudere vrienden. Sommige mensen hadden we 4 jaar De Winnaarsniet gezien. Met ons ‘Matrozenteam’ verliep de hele dag op rolletjes. Net als op de boot werd iedereen ontvangen met de befaamde  ‘Full Circle Rumpunch’.  De stemming zat er dus al snel in. Verder was er een nieuwe folder, een Full Circle quiz en de presentatie van de film “5 jaar onderweg” (binnenkort op we website!).

Matrozen ShirtsDe FC Quiz had grote belangstelling. Er werd flink gepuzzeld. De blogs werden herlezen, de FC crew werd uitgehoord (maar die liet niks los!). Vele inzendingen hadden de combinatie van de foto bij de locatie goed! Complimenten! Jullie lezen de blogs van de Full Circle goed! Dat betekende dus dat we de open vraag nodig hadden om de winnaar aan te wijzen. Met de vraag “Hoeveel Nautische Zeemijlen heeft de Full Circle tot nu toe afgelegd zaten Elly & Carool het dichtst bij de juiste afstand. De Full Circle heeft tot nu toe 34.576 NM afgelegd. Hun atwoord was 36.500 NM.

Van Harte Gefeliciteerd Carool en Elly! Geen idee hoe de dames de reis gaan invullen....... het is een zeilreis voor 1 persoon voor 1 Entreeweek....

Hermonde crew
Famous Rumpunch

Koop een boot, werk je dood......
Back on the boat

Reacties

 
Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
dinsdag 04 augustus 2020

Captcha afbeelding