imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

Splashen!

Zo noemen de Engelsen het weer tewaterlaten van de boot! Prima uitdrukking toch? 
Hoera, de Full Circle drijft weer! Vanmorgen vroeg kwam de enorme kraan al aangereden. De stroppen erom en zo Full circle in de stroppenkon ze van de steunen af. Nog even de plekken waar de steunen zaten voorzien van een paar lagen anti fouling. Dan is het een geluk dat het hier zo warm is. De verf droogt zo! Dus hop nog een paar lagen! 
Het ging als een geoliede machine. 3 kleine mannetjes en een enorme kraan! Binnen een mum van tijd dreef ze weer! Een klein stukje varen, naar de steiger want klaar met klussen zijn we nog niet! 
De afgelopen 10 dagen hebben we knetterhard gewerkt. Kleine mannetjes en grote kranenDe hull weer voorzien van verschillende lagen anti fouling, de romp gepoetst( voel het nog in mijn armen en schouders)! Zwemplateau van nieuw hout voorzien, nieuwe kikkers, anker winch geserviced. Dit is een greep uit de klussen die we hebben gedaan. Maandag varen we Rebak Marina naar een andere haven waar we 6 nieuwe accu's aan boord krijgen. En dan hebben we de rest van de week om alles binnen weer in orde te krijgen. En dan vanzelfsprekend nog een dagje boodschappen doen. Zaterdag stappen de eerste gasten weer op! 
De laatste maandjes in Thailand en dan weer verder..... We hebben trouwens nog 2 plaatsen op een mooie tweeweekse trip van Phuket naar Langkawi. Oudejaarsdag opstappen en afstappen op zaterdag 14 januari. Voor onze trouwe blog lezers hebben we een speciale prijs! Informeer er naar..... En ontsnap aan de kou en begin 2017 goed! 


Back on the boat
Zeilen op de Andaman zee

Reacties

 
Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
dinsdag 04 augustus 2020

Captcha afbeelding