imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

Sjakie Jaap en Anja

Cascais - Lissabon,

Hallo, hier weer een blog van mij, Jaap dus. Ja, het duurde even maar ik was ook zo mmmmmmmisselijk. Al die golven! Ocean swell noemen Paul en Monique dat… Nou ik wou dat ik nog in Harlingen was, lekker struinen bij de visserijdagen, kermis op de Schritsen (nee, niet in de draaimolen).

Maar goed, hier dan weer een blog van mij, Jaap dus. We zijn nu al helemaal bij Lissabon. Dat is best wel ver varen hoor. Gelukkig hadden we een leuke bemanning. Eerst Kees en Corine maar toen lag ik nog veel in mijn kooi mmmmisselijk te wezen. Daarna kwamen Sjaak en Anja. Dat zijn grote fans van mij! En omdat hier op de Taag van die Mickey Mouse golven staan was ik niet misselijk. Ik dus mee van Cascais naar Lissabon. Leuke stad hoor. Heb je ooit een aap een tram zien besturen? Nou, kijk dan maar eens naar deze foto! Enneh….. mocht ook mee naar het zeeaquarium. Gaaf joh! Het leukste vond ik die relaxte otter!

 

En over fans gesproken, nu is Jim aan boord. Die ken ik nog van Zuid Engeland. Hij vaart helemaal mee naar Madeira. Nou, dan zal die mij niet zoveel zien…ik word nu al misselijk…

 

Dus de volgende blog van mij, Jaap dus, kan wel even duren.

 

De hartelijke groeten van Jaap (met een beetje heimwee)!

 

Sjakie en Anja, mis jullie nu al! Komen jullie weer eens een keertje mee?

 

p.s. mijn allergrootste vriendinnetje Iris komt weer op iets met Canarisch of zo!

Tussen Douro en Taag
De enige vent in pak in Cascais

Gerelateerde berichten

Reacties

 
Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 19 september 2020

Captcha afbeelding